De Rivier heeft een registratie bij:

Marianne Diederiks
Eigenaar en docente van centrum de Rivier sinds 1994.

Moeder van drie prachtige, krachtige zonen en opgeleid als:
Algemeen en psychiatrisch verpleegkundige, CICO in Utrecht: Basis-, Healing- Reading- en voortgezette Readingopleiding. CLI: Vrouwenstudies, jaar voor readers,
Bryna: trainingen Pleiädisch lichtwerk. Thrisha Caetano: opleiding Innerlijk kind therapeute. CICO: Docente Intuïtieve ontwikkeling 1996-2004. Directeur de Rivier 1994 tot heden. Crimson Circle Denver USA: Dream walker death, Sexual Energy en Quantum leap. Anthony Gorman: Vortex © Healing 2008- 2010. Eric Pearl: Reconnective healing © level 1, 2 en 3.
Keith Mapson: M1-M6 en PPF1, 2 en 3. Being in Silenen
Metamorfosemassage 2014, Ademcoachopleiding 2016


“Ik dank, vanuit mijn hart en ziel, al de leraren in mijn leven voor hun inspiratie en hun liefdevolle geduld met mij.”


Mijn specialisaties; vrouwen, relaties, kinderen, gezondheid en dood en leven.
Ik ben geïnspireerd door het leven zelf en al onze mogelijkheden tot vernieuwing en creatie op fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Ik ´weet´ de gelijkwaardigheid tussen vrouwen en mannen en ik werk graag mee aan de heling van de pijn van oude ongelijkwaardigheid aan beide kanten.
Mijn manier van werken kenmerkt zich door kracht, compassie, humor, scherpheid, zachtheid, lijfelijkheid en openheid. Ik kan mensen inspireren grenzen te verleggen en van zichzelf te gaan houden, ik houd van mensen.

 

Fanny Bouma

Ik leef samen met mijn vriend en we hebben een zoon en dochter.
Ik volgde vanaf 2005 de Intuïtieve trainingen bij de Rivier, de Basis, Healing en Readingopleiding. Ik ben docent in opleiding.
Naast het intuïtieve werk was ik kapster bij Rob Peetoom en nu volg ik de vierjarige opleiding Postural Integration bij ES, Body en Mind trainingen in Gent, België. Een opleiding waarin je leert hoe je in het lichaam vastzittende trauma’s kunt herkennen en hoe je deze blokkades met manuele en ademtechnieken weer vrij kunt maken. Het is boeiend en leerzaam om de verbinding tussen lichaam, emoties en ziel te leren ervaren in elk mens (en uiteraard in mezelf!)
Dit proces te kunnen, en mogen helpen begeleiden is fascinerend en prachtig.

Dyslectisch als ik ben is het een verademing te leren vertrouwen op mijn intuïtieve vermogen. Er bestaat gelukkig ook nog een andere manier van leren, ervaring gericht!
 

Miranda van Dijke

Leven met het masker af, jezelf durven zijn, precies zoals je bent; met al je eigen-aardigheden en eigen-wijsheid, dat is wat ik iedereen gun. Leven vanuit een liefdevolle verbinding met jezelf, met het vertrouwen dat je helemaal vrij bent om expressie te kunnen geven aan alles wat je bent. Dat is wat ik iedereen toewens.

En ik weet uit ervaring dat De Rivier daarbij kan ondersteunen.
Mijn naam is Miranda van Dijke en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van zelfonderzoek en het herontdekken van mijn eigen pad. Door allerlei ervaringen in mijn leven was ik me steeds meer gaan aanpassen en vervormen, waardoor ik niet goed meer wist wie ik nu echt was, wat ik wilde en waar ik voor stond. Wat waren mijn waarden? Ik had het niet meer helder omdat ik door alle aanpassingen steeds verder vervreemd was van mezelf. Ik was letterlijk uit contact en leefde naar andermans behoefte, wat me uiteindelijk uitputte.

In 2013 ben ik begonnen met de basiscursus bij De Rivier, gevolgd door de healing opleiding en in maart 2017 studeerde ik af als reader.
Het was, en is nog steeds, een magische reis van het ont-dekken van het ware zelf. Steeds weer komen er nieuwe inzichten en kom ik weer een laagje dieper in verbinding met mezelf.
Mijn wens is andere mensen hier ook in te begeleiden, op de weg naar zelfacceptatie zodat je kan manifesteren waarvoor je hier gekomen bent. Hoe heerlijk zou het zijn om alle oordelen van jezelf en anderen los te laten en weer te leven vanuit gemak, speelsheid en plezier? Om echt de verbinding met jezelf te voelen en vanuit daar te leven.

Omdat het mijn hartenwens is om mensen hierin te begeleiden ben ik begonnen me is mijn ambitie om ook les te gaan geven in de toekomst. Assistent bij Marianne Diederiks.

Daarnaast heb ik in 2015 mijn diploma voor yogadocente behaald, en de opleiding tot soulcoach gevolgd bij Patty Harpenau. In 2016 heb ik het diploma tot ademcoach behaald en geef naast het assisteren bij De Rivier ook ademsessies.

Ik hoop met mijn ervaringen en kwaliteiten te kunnen bijdragen aan het vergroten van je veiligheidsgevoel, en vanuit daar te durven kijken naar kwetsbare stukken in jezelf. Zodat je alles wat oud is en je niet meer dient los kan laten. En er meer ruimte komt voor wie je in wezen bent, en je dát voluit kan gaan leven.

Martine Marleen van Schie

Even voorstellen… ik ben Martine Marleen van Schie en op dit moment 31 jaar oud.
Ik woon samen met mijn vriend, een paar hondjes en een poes.
In 2013 ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Waarom wordt ik boos als iemand een bepaald iets tegen me zegt. Of waarom loop ik soms weg en kan ik niet goed functioneren als ik op een druk bevolkte plek kom?
Ik had moeite met het leven in het hier en nu en ik wist niet wat aarden of gronden was. Nadat ik een open dag had meegemaakt in 2014 bij de Rivier, wilde ik meer.
Ik heb de basis opleiding Intuïtieve ontwikkeling en Healing opleiding bij de Rivier gevolgd. Op dit moment zit ik in de reading opleiding. Deze opleidingen hebben een antwoord gegeven op mijn vragen en ik mag zeggen dat ik nu in het hier en nu leef en tot op de dag van vandaag veel mooie dingen leer. Het is voor mij zo’n eye opener geweest en het heeft me veel mooie dingen gegeven, zoals bewustwording. Ik heb veel prachtige mensen leren kennen en ik ben dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gecreëerd om er meer met energiewerk te kunnen doen. Op dit moment ben ik docent in opleiding en vind ik het leuk dat ik de lessen kan gaan doorgeven aan andere mensen. Ik gun mensen net zo’n mooi leerproces als ik heb meegemaakt en meemaak.
Ik heb ook de opleiding Merlijn healing ( M1, M2 en M3) van Keith Mapson gedaan en daar ga ik ook in verder leren. Daarnaast ben ik bezig mezelf te oriënteren in lichaamswerk. Ik heb NLP (Neuro linguïstisch programmeren) gedaan, metamorfose massage en wil mezelf ook nog scholen in adem werk.
 

Jeroen Binnenwijzend


Assistent

Veel enthousiaste, afgestudeerde readers en healers blijven in de groepen en op de open dagen assisteren.
Het energiewerk heeft ze vrijer gemaakt en ervoor gezorgd dat ze weer blij en nieuwsgierig in het leven kunnen staan.


“Elk ander levend wezen een echt `Hallo´ kunnen geven is een kunst!”
 

180321

MARIANNE DIEDERIKS - WOGMEER 48 - 1711 SR HENSBROEK
TEL: 0229 561 556 - GSM: 06 519 22 506 -
INFO@DERIVIER.NL
BANK Triodos IBAN: NL25 TRIO 0198 5593 64 BIC: TRIONL 2U - K.V.K. 37154029

 
© U-Art